Homepage This page in English Diese Seite auf Deutsch
Boek nu of vraag om een Prijsopgave

Neem contact met ons op
Tel: 00351 282 457 070


 

  Welkom bij Algarve Car Hire

Welcome - VW Polo Algarve Car Hire is een Portugees autoverhuurbedrijf met als standplaats de luchthaven van Faro. Algarve Car Hire heeft meer dan 9 jaar ervaring met autoverhuur niet alleen in de Algarve, maar in heel Portugal.

 

Wij bieden u nu meer dan 500 auto's voor de huur van een Auto in Faro en in Lissabon Portugal aan. Of u een jeep wilt huren om de natuurlijke schoonheden van de Algarve te ontdekken, een minibus nodig heeft om u en uw vrienden naar de Golfcourses te vervoeren of gewoon een economische of luxe familiewagen wenst, Algarve Car Hire heeft de juiste wagen voor u klaar staan.

Onze vloot wordt uiteraard prima onderhouden en regelmatig worden de oudere modellen vervangen.

Onze ervaren en vriendelijke medewerkers verwachten u niet alleen op de Luchthavens van Faro of Lissabon, maar op verzoek leveren wij uw auto ook op lokatie in o.a.: Praia da Luz car hire, Lagos car hire, Alvor car hire, Portimão car hire, Silves car hire, Lagoa car hire, Carvoeiro car hire, Armação de Pêra car hire, Albufeira car hire, Loulé car hire, Vilamoura car hire, Almancil car hire, Faro car hire, Tavira car hire en Monte Gordo car hire.

Algarve Car Hire biedt autos aan tegen sterk concurrerende prijzen met als extra super korting tot 25% bij online boekingen!! Tevens hoeft u bij ons geen aanbetaling te doen, bij verhindering voldoet een telefoontje om zonder verplichtingen af te zien van uw boeking.


Yor Algarve Autoverhuur is in 2016 voor het 6e achtereenvolgende jaar met de "IAPMEI PME Líder" award beloond, over 2015 en 2016 zelfs bekroond met de PME EXCELÊNCIA!!

PME Lider Excellence De status "PME Líder" is een zegel ,in het leven geroepen door IAPMEI, voor gerenommeerde bedrijven in het midden en kleinbedrijf die zich op grond van hun uitstekende prestaties weten te onderscheiden. Ze wordt toegekend door een samenwerking van Toerisme Portugal en een aantal gerelateerde Banken gebaseerd op de evaluatie van de beste economische ratings en financiéle indicatoren.
IAPMEI is het nationale Instituut ter ondersteuning van het MKB.


Toll Rules Sign
BELANGRIJK!

Sinds December 2011 wordt er ook op de Algarve snelwegen TOL geheven!

Tolwegen herkent u aan het verkeersbord zoals hier rechts afgebeeld.

Omdat wij bij Yor u de best mogelijke service willen bieden, hebben we besloten om al onze auto's uit te rusten met de elektronische transponders voor de A22 tol.

MEER INFO/DETAILS

Speciale aanbiedingen Meest populaire autos
Meest populaire autos


Voor een exacte prijsopgave gebruik het Prijsopgave- Boekingsformulier
 

 

© algarve-carhire.eu - mail